Opdater Google Analytics indstillinger

Her kan du ændre dine indstillinger for Google Analytics. Tryk på den grønne, hvis det er ok, at vi aktiverer Google Analytics, og tryk på den røde knap, hvis du ikke ønsker, at vi aktiverer Google Analytics. Vi bruger Google Analytics til at indsamle data om, hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, så vi kan blive ved med at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen.

Spørgsmål & svar

Nedenfor har vi samlet en række spørgsmål og svar vedr. vores online kvitteringsblok. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også skrive til os via vores Facebookside

kvitteringsblok.dk er gratis.

Ja, det er sikkert, og vi passer rigtigt godt på dine kvitteringer. Kvitteringerne bliver opbevaret sikkert, og der bliver taget daglig backup af alle dine kvitteringer.

Vi har skrevet lidt om det her: Hvad er en Dags Dato Kvittering?

Du kan ikke rette i en kvittering, da man ikke må rette i eksisterende bilag. Men du kan altid slette kvitteringen, hvis den har en fejl, og lave en ny kvittering som erstatning.

Når du har oprettet en kvittering, kan du enten vælge at hente pdf-filen ned på din computer, eller du kan sende den som en email via kvitteringsblok.dk. Til trods for, at vi har gjort ALT for at undgå det, sker det, at mails sendt fra vores system ender i et spam-filter. Vi anbefaler, at man altid dobbelttjekker, at emailen er kommet frem, da en "succes"-meddelelse i vores system udelukkende er udtryk for, at mailen er sendt afsted korrekt; ikke nødvendigvis, at den er modtaget korrekt. Du kan evt. bede modtager om at godkende mail@kvitteringsblok.dk i sit mail-program.