Opdater Google Analytics indstillinger

Her kan du ændre dine indstillinger for Google Analytics. Tryk på den grønne, hvis det er ok, at vi aktiverer Google Analytics, og tryk på den røde knap, hvis du ikke ønsker, at vi aktiverer Google Analytics. Vi bruger Google Analytics til at indsamle data om, hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, så vi kan blive ved med at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen.

Nyheder

Hos kvitteringsblok.dk arbejder vi altid på at forbedre brugeroplevelsen og udvide med nye funktioner. Hvis der er funktioner, du savner på kvitteringsblokken, eller du har ris eller ros, er du altid velkommen til at skrive os en email på kontakt@kvitteringsblok.dk.

3. juni 2024

Flerlinjet kvittering - nu også med forhåndsvisning

Vi har nu tilføjet forhåndsvisning for flerlinjede kvitteringer, så du kan tjekke kvitteringen før du gemmer den. Så nu kan du se forhåndsvisninger, både når du laver de forenklede Dags Dato kvitteringer, og når du laver de fulde flerlinjede kvitteringer.

13. marts 2024

Flerlinjet kvittering

Med denne opdatering er det nu muligt at oprette kvitteringer med flere varelinjer. Altså tilbyder kvitteringsblok.dk nu både den klassiske Dags Dato Kvittering og en mere traditionel kvittering (à la en kassebon) med flere linjer.

På de traditionelle Dags Dato Kvitteringer har vi desuden tilføjet muligheden for – foruden dit fulde navn – at tilføje din privatadresse i signaturen.

21. juni 2023

Udvidede rapportmuligheder

Vi har siden marts finpudset og optimeret på brugeroplevelsen på kvitteringsblok.dk.

Og vi har udvidet rapportmulighederne:

  • I tillæg til årsrapporterne kan du nu generere mere fleksible rapporter over dine indtægter, hvor du frit vælger den tidsperiode, som rapporten genereres for.
  • Som altid kan rapporterne genereres i PDF-format, eller du kan generere CSV-filer, som du f.eks. kan viderebehandle i Excel.

10. marts 2023

Ny version af kvitteringsblokken

Vi er glade over at kunne dele, at vi netop er gået i luften med en ny udgave af kvitteringsblok.dk. Gennem længere tid har vi arbejdet på højtryk på at gøre kvitteringsblokken mere brugervenlig og brugbar for endnu flere brugere.

Af opdateringer og nye features kan nævnes

  • Oprettelse af bruger med CVR (virksomheder)
  • Mulighed for at oprette kvitteringer både med og uden moms

Vi håber at se mange flere brugere af kvitteringsblokken, og står altid til rådighed på kontakt@kvitteringsblok.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Opret dig GRATIS på kvitteringsblok.dk