Opdater Google Analytics indstillinger

Her kan du ændre dine indstillinger for Google Analytics. Tryk på den grønne, hvis det er ok, at vi aktiverer Google Analytics, og tryk på den røde knap, hvis du ikke ønsker, at vi aktiverer Google Analytics. Vi bruger Google Analytics til at indsamle data om, hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, så vi kan blive ved med at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen.

Hvad er en Dags Dato Kvittering?

En Dags Dato Kvittering bruges som dokumentation for modtagelse af et beløb. Når du modtager penge for en vare eller ydelse (f.eks. undervisning, et foredrag, en behandling), kan det være meget omstændigt at skulle åbne et bogføringsprogram og sende en faktura. I stedet kan du, når du modtager betalingen, bruge en Dags Dato Kvittering.
I fortiden var en Dags Dato Kvitteringsblok en lille blok, hvor hver kvittering blev udfyldt med kuglepen, originalen afleveret til betaleren, og kopien beholdt til eget bogholderi. Med kvitteringsblok.dk er processen blevet en del nemmere, da du altid har din kvitteringsblok til rådighed via din browser på telefonen, din tablet eller din computer. Og du kan sende din kvittering via email eller downloade kvitteringen som PDF.
I fagsprog er en Dags Dato Kvittering en variant af en "forenklet faktura". Hvis du vil vide mere om fakturaer og kvitteringer generelt, så kan du læse vores artikel Hvad er en kvittering?

Hvilke oplysninger er der på en Dags Dato Kvittering?

På en Dags Dato Kvittering er der følgende oplysninger:

  • By
  • Dags dato
  • Betalers navn
  • Vare eller ydelse
  • Beløb i bogstaver (udfyldes automatisk ud fra "Beløb")
  • Beløb
  • Modtager (udfyldes automatisk ud fra dine brugeroplysninger)
Det er nemt og intuitivt at oprette en Dags Dato Kvittering på kvitteringsblok.dk, og du har altid overblik over dine kvitteringer via din personlige side.

Eksempel på Dags Dato Kvittering uden moms fra kvitteringsblok.dk
Eksempel på kvittering fra kvitteringsblok.dk

Dags Dato Kvitteringer MED moms

Hvis du sælger en vare eller en ydelse, der er momspligtig, skal momsen altid være udspecificeret på dine kvitteringer og fakturaer. Når du opretter en Dags Dato Kvittering på kvitteringsblok.dk, har du mulighed for at oprette kvitteringer MED moms - du skal blot være oprettet som virksomhed med CVR-nummer.

Eksempel på Dags Dato Kvittering med moms fra kvitteringsblok.dk
Eksempel på kvittering MED moms fra kvitteringsblok.dk

BEMÆRK: Ovenstående forklaring er forsimplet og ikke udtømmende i forhold til regler og love vedrørende fakturaer og kvitteringer. Vi henviser til www.skat.dk for officielle vejledninger om fakturaer, kvitteringer, og forenklede fakturaer.