Opdater Google Analytics indstillinger

Her kan du ændre dine indstillinger for Google Analytics. Tryk på den grønne, hvis det er ok, at vi aktiverer Google Analytics, og tryk på den røde knap, hvis du ikke ønsker, at vi aktiverer Google Analytics. Vi bruger Google Analytics til at indsamle data om, hvordan vores besøgende bruger hjemmesiden, så vi kan blive ved med at forbedre hjemmesiden og brugeroplevelsen.

Køb Dags Dato Kvittering?

Der er mange annoncer derude med ordlyden "køb Dags Dato Kvitteringer". Og mange af dem er da også gode tilbud...

...Men har du nu også brug for en fysisk kvitteringsblok? Altså den gamle slags med gennemslagspapir (også kendt som carbonpapir). Hos www.kvitteringsblok.dk slipper du for at købe dine Dags Dato Kvitteringer, idet vores service er gratis, OG du slipper i samme åndedrag for at hive en gammel fedtet blok op af skrivebordsskuffen, når du skal skrive en kvittering.

Aldrig har det været nemmere at skrive en kvittering. Når du er logget ind i vores system, tager det ingen tid at skrive en kvittering, og med ganske få tryk, er kvitteringen sendt afsted som pdf-fil til betaleren. Nårh ja, vi glemte at sige, at du til en hver tid hurtigt kan danne dig overblik over dine kvitteringer og hvor mange penge du har skrevet kvitteringer. OG vores rapportsystem er nemt og intuitivt at bruge, når det er tid til selvangivelse.

Køb IKKE Dags Dato Kvittering, men opret dig som bruger NU:

Tilmeld NU! Det er gratis